Köp Elscooter Fatbike – 1000W online

Elscooter Fatbike – 1000W

En häftig eldriven elscooter med kaxigt feta däck som får dina vänner att höja på ögonbrynen. Elscooter Fatbike – 1000W är miljövänlig och billig i drift. Fatscootern har en tuff retroinspirerad look och en design som gör den skonsam mot din kropp.

Fatbike – 1000W är en kraftfull och spännande elsparkcykel för dig som är intresserad av körning och utomhusaktiviteter. El-scootern har en vikt på hela 61 kg och maxlasten är 180 kg.

Du sitter bekvämt på den fjädrade flexibla skumgummi sitsen, som är beklädd med anti-halkfritt läder och håller i de ergonomiskt designade handtagen. Här har du även handbroms, växelknapp och tuta. El-scootern är även försedd med reflexer bak och fram.

Specifikationer

• 2 startnycklar ingår
• Storlek (monterad): 1756x750x700mm
• Motor: 1000W borstlös navmotor
• Batteri: Lithium 60V 12Ah
• Max. vikt: 180 kg
• Laddningstid: 1-2 timmar
• Max. hastighet: 30-35 km/h
• Räckvidd (låg växel): 25-30 km
• Räckvidd (hög växel): 15-20 km
• Bromsar: Skivbromsar fram och bak
• Däckstorlek: 18*9.50-8 slanglöst
• Hjulbas: 1256 mm
• Säteshöjd: 700 mm
• Klättringskapacitet: 18 grader
• Vikt: 61 kg
• Får ej framföras på allmän väg

Beställ ditt exemplar av scootern hos Hemfint.se i dag.

Elscooter Fatbike – 1000W hittar du i Fatbike Elscooter.

13995 kr
Köp

Erbjudanden från deeloo.se

  • Oncourt – upp till 60% rabatt

    Nu är det rea hos OnCourt. Du får upp till 60% rabatt på storsäljare inom racketsport. Padelrackets och bollar från Bullpadel, Adidas, Stiga […]

  • Vinn en e-bike värd 10.000 kr

    Nu kan du vinna en e-bike elcykel – Att delta i tävlingen är gratis. Allt du behöver göra är att svara på några snabba frågor. Svara på […]

Fatbike Elscooter

Scootrar som går på el är inte något nytt koncept. Men i dag då har en fyller en praktisk funktion i alla typer av transport är de mer relevanta än någonsin. De finns i mängder av olika modeller för olika ändamål. Allt från offroad-modeller som hanterar grov terräng till fällbara varianter som tar dig den sista biten från bussen till jobbet.

I havet olika typer av elscootrar så sticker fatbike-varianten ut ur mängden. Du kan inte ha missat dem, med sina stora hjul och breda däck.

Stabilt

En av de stora bristerna hos de små vanliga scootrarna är att de ofta har relativt små hjul. Små hjul är bra på vissa sätt, men de har också svårare att hantera ojämnheter och hål i marken och att ta sig i upp på trottoarer.

Hjulets tjocklek spelar även en roll för stabiliteten. Minns du hur vinglig din cykel var när du klev upp på den och började trampa innan du fått upp farten? När du sätter fart på hjulens rotation blir tvåhjulingen stabilare tack vare den gyroskopiska effekten. Effekten blir starkare då hjulen är stora och tunga och svagare när de är små och lätta.

De ser coola ut

Den kanske viktigaste och vanligaste anledningen till att man vill ha en elscooter med XXL-däck är designen. De ser helt enkelt så häftiga ut att man bara vill ha en. De feta däcken, den bekväma sadeln, den avslappnade körstilen väcker uppmärksamhet var du än åker.

Fatbikes

En cykel som lockar fram äventyraren i dig. En fat bike är rolig att äga. Den är lättcyklad och bekväm samtidigt som den ger dig möjligheten att åka i terräng som du vanligtvis inte cyklar i.

Cykeln är mångsidig och de breda däcken gör det möjligt att åka på de flesta underlag. Många fat bike-ägare använder sin cykel året om och låter den fungera som både mountainbike och som vanlig cykel man tar till jobbet eller skolan. Den fungerar utmärkt som pendlingscykel – speciellt på vintern då många av de cyklar med smala eller normaltjocka däck har svårt att ta sig fram.

Gå till avdelningen för Fatbikes »

Fatscooters

Är du på jakt efter en elscooter som är bekväm att köra och sticker ut mängden. Då kan definitivt en fatscooter vara något för dig. Med sitt höga styre och sköna sadel glider du runt som en kung. Det är dock inte bara den retroinspirerade designen som gör fatscootern till ett bra val av fordon. De breda däcken gör det möjligt att köra i de flesta typer av terräng. De feta hjulen har en stor kontaktyta med marken, vilket gör den stabil och säker att köra.

Gå till avdelningen för Fatscooters »

FatBikes.se

FatBikes.se är en sajt helt dedikerad till tvåhjulingar med feta däck. Här hittar du information om både cyklar och elscootrar.  Även om de två olika varianterna av skiljer sig en hel från varandra, både utseendemässigt och ur användarperspektiv, så är båda riktigt coola åkdon med häftiga vägegenskaper.