Köp Harleyscooter X-Pro Fatboy Black 2-sits online

Harleyscooter X-Pro Fatboy Black 2-sits

Fatboy Black 2-sits – En storsäljande fatbike elscooter / fatscooter från X-Pro

• Stark motor på 1500 W
• Upp till 40 km räckvidd
• Fjädring fram och bak
• Skivbroms fram och bak
• Litiumbatteri

Ge dig ut på en spännande resa fylld av frihet och spänning med den förbättrade X-Pro Fatboy – den ultimata fatbike-upplevelsen! Fatboy är nu utrustad med en massiv 1500 W-motor och är perfekt för sommaräventyr, transport över hela Sverige till sociala sammankomster och arbetsplatser, navigering på slingrande vägar och nyasfalterade cykelbanor. Upptäck oöverträffad kraft och prestanda när du tar dig an större hinder utan att kompromissa med styrkan i din Fatglider. Ta dig enkelt uppför branta backar med den mäktiga 1500 W-motorn, som garanterar exceptionell hastighet och kraft även när du har en passagerare med dig.

Fatbiken har en robust 60-volts 1500-wattsmotor som utan ansträngning klarar branta backar och starka vindar. Det löstagbara litiumbatteriet på 60 V och 12 Ah ger en imponerande räckvidd på upp till 40 km per laddning. Tack vare dämpningen i framsätet och sätet kan du njuta av långa turer utan att anstränga armar och rygg. De breda däcken ger exceptionellt stöd och absorberar nästan alla stötar när du åker iväg på denna kraftfulla åktur.

Bromssystemet ger dig en imponerande bromssträcka, vilket innebär att du alltid kan stanna säkert och snabbt, även när det är halt eller vått. Sittställningen är ergonomiskt utformad, med högt styre och dämpning för extra komfort och bekvämlighet. Med en topphastighet på upp till 40 km/h och en marschhastighet på 20 km/h kan du köra upp till 40 km på en enda laddning.

X-Pro Fatboy, med sin enastående design och exceptionella prestanda, är en anmärkningsvärd fatbike som säkert kommer att fånga allas uppmärksamhet. Den fungerar inte bara som ett pålitligt transportmedel utan är också ett djärvt uttalande om ditt engagemang för personlig frihet och äventyr. Det löstagbara batteriet gör den lätt att bära med sig och har bekväma laddningsalternativ, vilket gör den ännu mer mångsidig för dina utomhusutflykter.

Köp din X-Pro Fatboy fatbike idag och öppna upp en helt ny värld av frihet och spänning. Med detta otroliga fordon kan du erövra outforskad terräng och upptäcka platser som du aldrig drömt om att nå tidigare. Förbered dig på en oöverträffad upplevelse som kombinerar hastighet, prestanda, komfort och bekvämlighet. Med X-Pro Fatboy fatbike kan du omfamna frihet och äventyr på dina egna villkor! Kom ihåg att prioritera säkerheten genom att alltid bära hjälm när du cyklar. Följ dessutom gällande bestämmelser genom att endast köra på ett ordnat sätt inom inhägnade eller privata områden.

X-Pro Fatboy 2-sits V.2 – Egenskaper

Färg: Svart
Yttre mått (längd, bredd, höjd): 1800*1200*1410 mm
Hjulbas: 1300 mm
Markfrigång: 80 mm
Fordonsvikt: 60 kg
Batterivikt: – kg
Batterityp: Litium
Lastkapacitet: 120 kg
Högsta hastighet: 35 km/h
Motormodell: Integrerad borstlösmotor
Motortyp: Borstlös DC
Effekt: 1,5 k
W
Starttyp: Elektrisk
Tändning: Elektrisk
Batterikapacitet: 12Ah
Laddtid: ~ 6 h
Laddcykler: +300
Körsträcka: Upp till 4 mil per laddning
Koppling: Direktdrift
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck framhjul: 0.80 bar
Lufttryck bakhjul: 0.80 bar
Fälg: 8″

Harleyscooter X-Pro Fatboy Black 2-sits hittar du i Fatbike Elscooter.

9995 kr
Köp

Erbjudanden från deeloo.se

  • Oncourt – upp till 60% rabatt

    Nu är det rea hos OnCourt. Du får upp till 60% rabatt på storsäljare inom racketsport. Padelrackets och bollar från Bullpadel, Adidas, Stiga […]

  • Vinn en e-bike värd 10.000 kr

    Nu kan du vinna en e-bike elcykel – Att delta i tävlingen är gratis. Allt du behöver göra är att svara på några snabba frågor. Svara på […]

Fatbike Elscooter

Scootrar som går på el är inte något nytt koncept. Men i dag då har en fyller en praktisk funktion i alla typer av transport är de mer relevanta än någonsin. De finns i mängder av olika modeller för olika ändamål. Allt från offroad-modeller som hanterar grov terräng till fällbara varianter som tar dig den sista biten från bussen till jobbet.

I havet olika typer av elscootrar så sticker fatbike-varianten ut ur mängden. Du kan inte ha missat dem, med sina stora hjul och breda däck.

Stabilt

En av de stora bristerna hos de små vanliga scootrarna är att de ofta har relativt små hjul. Små hjul är bra på vissa sätt, men de har också svårare att hantera ojämnheter och hål i marken och att ta sig i upp på trottoarer.

Hjulets tjocklek spelar även en roll för stabiliteten. Minns du hur vinglig din cykel var när du klev upp på den och började trampa innan du fått upp farten? När du sätter fart på hjulens rotation blir tvåhjulingen stabilare tack vare den gyroskopiska effekten. Effekten blir starkare då hjulen är stora och tunga och svagare när de är små och lätta.

De ser coola ut

Den kanske viktigaste och vanligaste anledningen till att man vill ha en elscooter med XXL-däck är designen. De ser helt enkelt så häftiga ut att man bara vill ha en. De feta däcken, den bekväma sadeln, den avslappnade körstilen väcker uppmärksamhet var du än åker.

Fatbikes

En cykel som lockar fram äventyraren i dig. En fat bike är rolig att äga. Den är lättcyklad och bekväm samtidigt som den ger dig möjligheten att åka i terräng som du vanligtvis inte cyklar i.

Cykeln är mångsidig och de breda däcken gör det möjligt att åka på de flesta underlag. Många fat bike-ägare använder sin cykel året om och låter den fungera som både mountainbike och som vanlig cykel man tar till jobbet eller skolan. Den fungerar utmärkt som pendlingscykel – speciellt på vintern då många av de cyklar med smala eller normaltjocka däck har svårt att ta sig fram.

Gå till avdelningen för Fatbikes »

Fatscooters

Är du på jakt efter en elscooter som är bekväm att köra och sticker ut mängden. Då kan definitivt en fatscooter vara något för dig. Med sitt höga styre och sköna sadel glider du runt som en kung. Det är dock inte bara den retroinspirerade designen som gör fatscootern till ett bra val av fordon. De breda däcken gör det möjligt att köra i de flesta typer av terräng. De feta hjulen har en stor kontaktyta med marken, vilket gör den stabil och säker att köra.

Gå till avdelningen för Fatscooters »

FatBikes.se

FatBikes.se är en sajt helt dedikerad till tvåhjulingar med feta däck. Här hittar du information om både cyklar och elscootrar.  Även om de två olika varianterna av skiljer sig en hel från varandra, både utseendemässigt och ur användarperspektiv, så är båda riktigt coola åkdon med häftiga vägegenskaper.