Köp Elcykel för vuxna 2000W Dubbelmotor MTB Fatbike 23 Ah E-cykel GUNAI GN88 online

Elcykel för vuxna 2000W Dubbelmotor MTB Fatbike 23 Ah E-cykel GUNAI GN88

Täm hastighet och äventyr – möta framtiden med GUNAI GN88 Dual Engine
Kraftfull dubbel borstlös motor Under denna kyliga säsong, inför utmaningen med is och snö, erbjuder vår elektriska terrängcykel dig en exceptionell vinteråkningsupplevelse. Drivs av en robust 48V 2000W dubbelborstlös motor, låter denna ambitiösa elektriska mountainbike med feta däck dig utan ansträngning korsa snötäckta åsar och uppleva spänningen med hastigheter upp till 55 km/h. Batterieffektivitet med hög kapacitet Den stora däcksnö-ebiken har ett rejält 23AH batteri, vilket säkerställer en utökad energireserv för långa turer i snöiga förhållanden, du kommer garanterat att vandra fritt i vinterns underland och njuta av ett längre åkglädje. Den lätta och bärbara batteridesignen, som bara väger 5 kg, säkerställer smidighet och kraft i cykelns rörelse. Lätt och snabbladdande batteri Denna elektriska Dirt Bike designad för vuxna, e-cykelns batteri, som bara väger 5 kg, bibehåller hanterbarheten. Dess 8-9 timmars snabbladdningskapacitet med en 54,6V 2A laddare säkerställer snabb påfyllning för en hel dags cykling. Mångsidiga hastighetsalternativ och avancerade komponenter Den elektriska touringcykeln, utrustad med en 21-växlad justeringsfunktion, anpassar sig till olika terränger som snö/strand/platt/berg, vilket ger dig fler alternativ för dina vinteräventyr. I kombination med hållbara aluminiumkomponenter och ett utmärkt fjädringssystem säkerställer det att du fortfarande kan njuta av en bekväm och stabil åktur på oländiga isiga stigar. Bekväm och säker körupplevelse Electric Commuter Cruiser Bike är även placerad som en elektrisk mountainbike för pendling och utmärker sig med terrängdäck, en hållbar aluminiumram, hydrauliska oljebromsar och en smidig framgaffel, vilket säkerställer stabilitet, utmärkt grepp, exakt kontroll och en bekväm rida. Sammanfattningsvis utmärker sig denna feta mountainbike för vuxna med sin kraftfulla motor, högkapacitetsbatteri, mångsidiga hastighetsalternativ, hållbar konstruktion och avancerade funktioner, vilket ger en optimal kombination av prestanda och bekvämlighet för terrängentusiaster. Karakteristiskt specifikt: Märke: GUNAI Modell: GN88 Batterikapacitet: 22AH Batteriets nettovikt: 5 kg Laddare: 54,6V 2A Laddningstid: 8-9H Borstlös motor Motoreffekt: 48V 2000W Maxhastighet: 55KM/h Hastighet: 21 hastigheter Display: Vänster display Däckspecifikation: 26X4,0 Ram: 26 aluminium Styre: Aluminium Justeringshöjd för sadelstolpen i aluminium: 80-100 cm Gaffelmaterial: aluminium Max lastvikt: 150 kg Gaffelupphängning: fjäderupphängning Broms: Hydraulolja bromsar Växel: Shimano Nettovikt: 32KG Bruttovikt: 37KG Paketstorlek: 152*34*80 Vridmoment: 100NM Mode: Ren elektrisk körsträcka 70 elassistans 130 dubbelt körläge halveras Om du vill ha information om våra cyklar, vänligen kontakta vår kundtjänst. Gå med i vår Whatsapp: +86 13168097004 eller skicka ett e-postmeddelande till oss: Gunai01@outlook.com

Elcykel för vuxna 2000W Dubbelmotor MTB Fatbike 23 Ah E-cykel GUNAI GN88 hittar du i Fatbike Cykel.

18588 kr
Köp

Erbjudanden från deeloo.se

  • Oncourt – upp till 60% rabatt

    Nu är det rea hos OnCourt. Du får upp till 60% rabatt på storsäljare inom racketsport. Padelrackets och bollar från Bullpadel, Adidas, Stiga […]

  • Vinn en e-bike värd 10.000 kr

    Nu kan du vinna en e-bike elcykel – Att delta i tävlingen är gratis. Allt du behöver göra är att svara på några snabba frågor. Svara på […]

En fatbike tar dig till platser du aldrig tidigare cyklat

Fatbikes är extremt tilltalande cyklar för cykelfantaster som inte låter något stoppa dem från att utöva sin favoritsysselsättning. De feta däcken på en fatbike ger ett förbättrat grepp och ökad dragkraft i den mest besvärliga terrängen. Det spelar ingen roll om det är våta stenar, leriga stigar eller snöiga backar - med en sådan här cykel tar du dig fram. De breda däcken är utformade för att minska det kumulerade trycket på cykeln och cyklisten genom att skapa en en större kontaktyta mot marken. Det är därför det går bra att cykla på en fatbike även när marken är täckt av snö. De breda däcken fungerar även bra på mjuka sandstränder - Att cykla på det underlaget brukar inte fungera så bra med vanliga mountainbikes. De tjocka däcken glider inte heller på vått underlag.

Du kan cykla oavsett väder

Hör du till den skara människor som inte låter dåligt väder hindra dig från att träna. Då kan en fatbike-cykel vara något för dig - De fungerar utmärkt i alla väderlekar. Cykeln kommer inte att glida på våt sten eller asfalt. Den kommer heller inte sjunka ner i lera eller snö. Då den väger mer än en vanlig MTB är den även mer benägen att stå emot starka vindar utan att sätta cyklisten i fara.

Ökad komfort

En fatbikes däck behöver inte pumpas så hårt eftersom de bjuder på hög komfort vid ett lågt lufttryck. Lufttrycket kan vara så lågt som 10 eller 15 psi och i vissa fall till och med ännu lägre. Cyklarna är dessutom i de flesta fall styva - de saknar med andra ord stötdämpare. De behöver egentligen inte någon, då dämpningen blir integrerad i däcken. Då däcken har lågt lufttryck blir det mjuka och följsamma. Elasticiteten hos gummit hjälper då till att absorbera stötar och öka komforten.

Det krävs inte så mycket underhållsarbete

Med tanke på att cykeln saknar stötdämpare, så finns det inte så många delar på ramen som kan skadas och behöver bytas ut. Även om cykeln kan tyckas något dyr vid inköpstillfället, behöver du inte oroa dig för kontinuerliga underhållskostnader.

Den är en utmaning

Bara för att fatbikes är idealiska för att cykla i snö och annan mjuk terräng betyder det inte att de alltid är lätt att cykla på dem. Många fatbikes har bara en växel och du behöver gott om muskelkraft för att komma framåt. Dessutom ökar de feta däcken cykelns totala vikt - det gör att den rör sig långsammare och kan vara svårare att hantera. Med detta sagt kan du vara säker på att både din över- och underkropp kommer att få en verklig utmaning och en rejäl träningsdos.

Bättre balans för nybörjare

Eftersom däcken på en fatbike är bredare än på en vanlig cykel får du bättre balans. Det gör den typen av cykel perfekt när man lär sig att cykla. Med lite övning kan den mest oerfarne cyklisten få kläm på det på nolltid. Och såvida novisen inte har rejält med styrka kommer det inte gå så fort, vilket minskar risken för skador.

Ett nytt sätt att ha roligt

Det unika utseendet och egenskaperna hos en fatbike gör det helt enkel roligt att cykla på dem. Det är ett sätt att ta sig fram på lokala stigar och spår. Vissa av dem kanske bara är åtkomliga av en cykel med bredare däck. En fatbike kan även vara ett sätt att umgås. Vissa erfarna cyklister kan behöva dem för att sakta ner farten så att deras nära och kära kan hålla jämna steg med dem. Att cykla på en fatbike handlar inte om hastighet, det handlar om att njuta utomhus i en långsam och bekväm takt.

Fatbikes

En cykel som lockar fram äventyraren i dig. En fat bike är rolig att äga. Den är lättcyklad och bekväm samtidigt som den ger dig möjligheten att åka i terräng som du vanligtvis inte cyklar i.

Cykeln är mångsidig och de breda däcken gör det möjligt att åka på de flesta underlag. Många fat bike-ägare använder sin cykel året om och låter den fungera som både mountainbike och som vanlig cykel man tar till jobbet eller skolan. Den fungerar utmärkt som pendlingscykel – speciellt på vintern då många av de cyklar med smala eller normaltjocka däck har svårt att ta sig fram.

Gå till avdelningen för Fatbikes »

Fatscooters

Är du på jakt efter en elscooter som är bekväm att köra och sticker ut mängden. Då kan definitivt en fatscooter vara något för dig. Med sitt höga styre och sköna sadel glider du runt som en kung. Det är dock inte bara den retroinspirerade designen som gör fatscootern till ett bra val av fordon. De breda däcken gör det möjligt att köra i de flesta typer av terräng. De feta hjulen har en stor kontaktyta med marken, vilket gör den stabil och säker att köra.

Gå till avdelningen för Fatscooters »

FatBikes.se

FatBikes.se är en sajt helt dedikerad till tvåhjulingar med feta däck. Här hittar du information om både cyklar och elscootrar.  Även om de två olika varianterna av skiljer sig en hel från varandra, både utseendemässigt och ur användarperspektiv, så är båda riktigt coola åkdon med häftiga vägegenskaper.