Köp TEN7 Bullet Fatscooter online

TEN7 Bullet Fatscooter

Elscooter med feta däck och limpa!

TEN7 Bullet, en elscooter med cool limpa och säregen stil. Dubbla skivbromsar tillsammans med 20” fat tires gör att du får en hoj du kan köra överallt. Lägg till en skönt stoppad limpsadel och dubbla stötdämpare bak och off road är bara ROAD med TEN7 Bullet.

På denna elscooter har du en skönt avslappnad sittstil. När den elektriska navmotorn gett dig fart sätter du smidigt upp fötterna på fotpinnarna. Du håller enkelt hastigheten genom farthållaren intill gashandtaget & det portabla litiumbatteriet tar du smidigt med dig in efter du varit ute.

TEN7 Bullet väger in på lätta 28 kg vilket gör möjligheterna större än för likvärdiga elscooters. Med en väl tilltagen lastkapacitet får du dessutom en elscooter som passar de flesta i familjen.

Motor och batteri

TEN7 Bullet kommer med en driftsäker 1000W navmotor. Det tillsammans med det portabla litiumbatteriet på 10ah gör att du får en elscooter att räkna med. Sätt dig skönt på den mjukt stoppade limpsadeln. Vrid runt gashandtaget och låt navmotorn i bakdäcket lätt ta dig upp till maxhastigheten på 45km/h.

Däck och bromsar

Elscootern TEN7 Bullet har två 20” fälgar med riktigt feta Fat Tires från välkända Kenda. Den har också välventilerade skivbromsar fram & bak samt dubbel dämpning bak.

Räckvidd, ladningstid och hastighet

Fatscootern har en räckvidd på runt 30 km. Batteriet Tar runt fem timmar att ladda.

Egenskaper

Stark LED-lampa fram & reflex fram / bak
1000W elmotor i bakhjulet
Maxhastighet 45km/h
Maxlast ca 100kg
Portabelt uppladdningsbart litiumbatteri
Laddningstid ca 5 timmar
Räckvidd upp till 25-30km
Skivbroms fram & bak
Stänkskärmar fram & bak
Totalvikt för elscootern ca 28kg
20″ Fat tire fram & bak
Digital display på styret där du enkelt kan se hastighet samt batterimängd

TEN7 Bullet Fatscooter hittar du i Fatbike Elscooter.

17995 kr
Köp

Erbjudanden från deeloo.se

  • Oncourt – upp till 60% rabatt

    Nu är det rea hos OnCourt. Du får upp till 60% rabatt på storsäljare inom racketsport. Padelrackets och bollar från Bullpadel, Adidas, Stiga […]

  • Vinn en e-bike värd 10.000 kr

    Nu kan du vinna en e-bike elcykel – Att delta i tävlingen är gratis. Allt du behöver göra är att svara på några snabba frågor. Svara på […]

  • Prova Testoplus gratis

    Bygg muskler, få mer energi och öka lusten… Testoplus höjer testosteronnivån i kroppen på ett naturligt sätt. Nu kan du prova gratis – du […]

Fatbike Elscooter

Scootrar som går på el är inte något nytt koncept. Men i dag då har en fyller en praktisk funktion i alla typer av transport är de mer relevanta än någonsin. De finns i mängder av olika modeller för olika ändamål. Allt från offroad-modeller som hanterar grov terräng till fällbara varianter som tar dig den sista biten från bussen till jobbet.

I havet olika typer av elscootrar så sticker fatbike-varianten ut ur mängden. Du kan inte ha missat dem, med sina stora hjul och breda däck.

Stabilt

En av de stora bristerna hos de små vanliga scootrarna är att de ofta har relativt små hjul. Små hjul är bra på vissa sätt, men de har också svårare att hantera ojämnheter och hål i marken och att ta sig i upp på trottoarer.

Hjulets tjocklek spelar även en roll för stabiliteten. Minns du hur vinglig din cykel var när du klev upp på den och började trampa innan du fått upp farten? När du sätter fart på hjulens rotation blir tvåhjulingen stabilare tack vare den gyroskopiska effekten. Effekten blir starkare då hjulen är stora och tunga och svagare när de är små och lätta.

De ser coola ut

Den kanske viktigaste och vanligaste anledningen till att man vill ha en elscooter med XXL-däck är designen. De ser helt enkelt så häftiga ut att man bara vill ha en. De feta däcken, den bekväma sadeln, den avslappnade körstilen väcker uppmärksamhet var du än åker.

Fatbikes

En cykel som lockar fram äventyraren i dig. En fat bike är rolig att äga. Den är lättcyklad och bekväm samtidigt som den ger dig möjligheten att åka i terräng som du vanligtvis inte cyklar i.

Cykeln är mångsidig och de breda däcken gör det möjligt att åka på de flesta underlag. Många fat bike-ägare använder sin cykel året om och låter den fungera som både mountainbike och som vanlig cykel man tar till jobbet eller skolan. Den fungerar utmärkt som pendlingscykel – speciellt på vintern då många av de cyklar med smala eller normaltjocka däck har svårt att ta sig fram.

Gå till avdelningen för Fatbikes »

Fatscooters

Är du på jakt efter en elscooter som är bekväm att köra och sticker ut mängden. Då kan definitivt en fatscooter vara något för dig. Med sitt höga styre och sköna sadel glider du runt som en kung. Det är dock inte bara den retroinspirerade designen som gör fatscootern till ett bra val av fordon. De breda däcken gör det möjligt att köra i de flesta typer av terräng. De feta hjulen har en stor kontaktyta med marken, vilket gör den stabil och säker att köra.

Gå till avdelningen för Fatscooters »

FatBikes.se

FatBikes.se är en sajt helt dedikerad till tvåhjulingar med feta däck. Här hittar du information om både cyklar och elscootrar.  Även om de två olika varianterna av skiljer sig en hel från varandra, både utseendemässigt och ur användarperspektiv, så är båda riktigt coola åkdon med häftiga vägegenskaper.