Köp Fatscooter Båge – Grön 2000W online

Fatscooter Båge – Grön 2000W

Fatscooter Båge – Grön 2000W har en exklusiv design som du bekvämt kan glida fram med likt en motorcykel, fast mer miljövänligt. Med den snabba klättrings kapaciteten 18 grader kan du komma upp i 45 km/h. Den svart/gröna färgkombinationen gör elscootern unik i sitt slag. För bästa körupplevelse sitter du bekvämt på den fjädrade flexibla skumgummi sitsen, som är beklädd med brunt anti-halkfritt läder och håller i de ergonomiskt designade handtagen. Här har du även handbroms och växelknapp med närliggande hastighetsmätare. För din komfort är elscootern utrustad med anti-halk fotstöd och nedfällbart stödben för när du vill ställa ifrån dig din elscooter.

Vid mörkrets infall har du belysning både fram och back till ditt förfogande. El-scootern är även försedd med fram- och bak blinkers, samt backspeglar, vilket inte alla elscooters har.

De breda rak mönstrade vakuum däcken är samma sorts som används till ATV fordon och ger dig mycket kort bromssträcka tillsammans med skivbromsar. Däcken har ett fin-spårigt mönster som ger dig bästa körupplevelse då de är anpassade för att köras på vägunderlag. Dessutom ger de mindre rullmotstånd och därav lägre bränsleförbrukning. Dubbdäck ger dig en mer skakig körning och slits fortare än ett fin-spårigt däck.

Litiumbatteri

Batteriet som driver motorn är ett Litium 60V 20Ah batteri som ger en maximal hastighet på 45 km/h och laddas med en medtagbar helautomatisk laddare (använd endast laddare som är avsedd för denna produkt). Kan laddas vid alla 220V strömkällor. Fulladdad på cirka 6 timmar. Batteriladdningen räcker till 30- 40 km på låg växel, beroende på terräng, vikt och fart.

Motor: Elektrisk 2000W
Batteri: 60V 20 Ah Lithium-batteri
Max. hastighet: 45km/h
Laddare: CE-certifierad
Däck: Front 205/40-12 / Bak 235/35-12
Bromsar: Skivbromsar
Storlek (monterad): 200x90x125cm
Avtagbart och låsbart batteri som möjliggör laddning inomhus
Utrustad med blinkers, backspeglar, signalhorn, reglage för belysning
Stötdämpning fram och bak
Reglage för hastighetsbegränsning på styret, nivå 1, 2 och 3
Stor LCD-skärm med bla. hastighet, trippmätare och batteristatus
Borstlös navmotor

Elscooter Båge – Grön 2000W har en borstlös navmotor som är tillverkad av högkvalitativ magnetisk stål och silikon stålplåt, vilket medför ett minimalt underhåll, högre verkningsgrad och reducerad motorstorlek.

• vikten (lättare motor)
• bättre vridmoment
• högre effektivitet
• ökad tillförlitlighet
• tystare gång

Detta är en laglig Fatbike som får framföras på allmänna vägar om den registreras in som moped klass I.

Beställ ditt exemplar av scootern hos Hemfint.se i dag.

Fatscooter Båge – Grön 2000W hittar du i Fatbike Elscooter.

36395 kr
Köp

Erbjudanden från deeloo.se

 • Aktiv Träning + Massagekudde

  Just nu får du fyra nummer av tidningen Aktiv Träning samt en massagekudde från Nordic för endast 199 kr inklusive frakt.. Aktiv Träning Aktiv […]

 • ToppHälsa + Idun Minerals

  Nu får du fem nummer av tidningen ToppHälsa samt avkopplande hudvårdsprodukter från IDUN Minerals by Agneta Sjödin för endast 199 kr. Tidningen […]

 • Testa I Form Digital Gratis

  Ett erbjudande från I Form – Just nu får du gratis tillgång till I Forms digitala universum i en hel månad. Testa en prenumeration på den […]

 • Kosttillskott till kampanjpris!

  Fynda kosttillskott! Protein, kreatin, gainers med mer… Här hittar du alla kosttillskott som just nu säljs till kampanjpris hos Sportgymbutiken. […]

Fatbike Elscooter

Scootrar som går på el är inte något nytt koncept. Men i dag då har en fyller en praktisk funktion i alla typer av transport är de mer relevanta än någonsin. De finns i mängder av olika modeller för olika ändamål. Allt från offroad-modeller som hanterar grov terräng till fällbara varianter som tar dig den sista biten från bussen till jobbet.

I havet olika typer av elscootrar så sticker fatbike-varianten ut ur mängden. Du kan inte ha missat dem, med sina stora hjul och breda däck.

Stabilt

En av de stora bristerna hos de små vanliga scootrarna är att de ofta har relativt små hjul. Små hjul är bra på vissa sätt, men de har också svårare att hantera ojämnheter och hål i marken och att ta sig i upp på trottoarer.

Hjulets tjocklek spelar även en roll för stabiliteten. Minns du hur vinglig din cykel var när du klev upp på den och började trampa innan du fått upp farten? När du sätter fart på hjulens rotation blir tvåhjulingen stabilare tack vare den gyroskopiska effekten. Effekten blir starkare då hjulen är stora och tunga och svagare när de är små och lätta.

De ser coola ut

Den kanske viktigaste och vanligaste anledningen till att man vill ha en elscooter med XXL-däck är designen. De ser helt enkelt så häftiga ut att man bara vill ha en. De feta däcken, den bekväma sadeln, den avslappnade körstilen väcker uppmärksamhet var du än åker.

Fatbikes

En cykel som lockar fram äventyraren i dig. En fat bike är rolig att äga. Den är lättcyklad och bekväm samtidigt som den ger dig möjligheten att åka i terräng som du vanligtvis inte cyklar i.

Cykeln är mångsidig och de breda däcken gör det möjligt att åka på de flesta underlag. Många fat bike-ägare använder sin cykel året om och låter den fungera som både mountainbike och som vanlig cykel man tar till jobbet eller skolan. Den fungerar utmärkt som pendlingscykel – speciellt på vintern då många av de cyklar med smala eller normaltjocka däck har svårt att ta sig fram.

Gå till avdelningen för Fatbikes »

Fatscooters

Är du på jakt efter en elscooter som är bekväm att köra och sticker ut mängden. Då kan definitivt en fatscooter vara något för dig. Med sitt höga styre och sköna sadel glider du runt som en kung. Det är dock inte bara den retroinspirerade designen som gör fatscootern till ett bra val av fordon. De breda däcken gör det möjligt att köra i de flesta typer av terräng. De feta hjulen har en stor kontaktyta med marken, vilket gör den stabil och säker att köra.

Gå till avdelningen för Fatscooters »

FatBikes.se

FatBikes.se är en sajt helt dedikerad till tvåhjulingar med feta däck. Här hittar du information om både cyklar och elscootrar.  Även om de två olika varianterna av skiljer sig en hel från varandra, både utseendemässigt och ur användarperspektiv, så är båda riktigt coola åkdon med häftiga vägegenskaper.