Köp Elscooter – 800W online

Elscooter – 800W

Elscooter 800w med något retroinspirerad design tar dig smidigt fram i en maxhastighet på 32 km/h. Det kan kännas tryggt att inte komma upp i höga hastigheter. Du sitter bekvämt på den fjädrade flexibla skumgummi sitsen, som är beklädd med anti-halkfritt läder och håller i de ergonomiskt designade handtagen. Här har du även handbroms och vid mörkrets infall har du en stor framlykta till ditt förfogande. Extrasätet ger dig möjlighet att ta med en vän eller ett större bagage (max vikt 105 kg).

Vid körning kommer du upp till 30 km (vid full laddning, samt beroende på terräng, vikt och fart) innan du behöver ladda litiumbatteriet (48V, 10Ah) med den medtagbara helautomatiska laddaren (använd endast laddare som är avsedd för denna produkt). Batteriet är dessutom avtagbart och kan laddas inomhus. Laddningstiden för fulladdat batteri är mellan 4 – 6 timmar.

De breda rak mönstrade vakuum däcken är samma sorts som används till ATV fordon och ger dig mycket kort bromssträcka tillsammans med skivbromsar. Däcket har ett fin-spårigt mönster som ger dig bästa körupplevelse då det är anpassat för att köra på vägunderlag. Dessutom ger de mindre rullmotstånd och därav lägre bränsleförbrukning. Dubbdäck ger dig en mer skakig körning och slits fortare än ett fin-spårigt däck.

Borstlös navmotor

Elscooter 800W har en borstlös navmotor som är tillverkad av högkvalitativ magnetisk stål och silikon stålplåt, vilket medför ett minimalt underhåll, högre verkningsgrad och reducerad motorstorlek.

• vikten (lättare motor)
• bättre vridmoment
• högre effektivitet
• ökad tillförlitlighet
• tystare gång

Specifikationer

Motor: 800W borstlös navmotor
Batteri: 48V,10AH Litium batteri
Max. hastighet: 32km/h
Laddtid: Cirka 4h-6h
Räckvidd (full laddning): 30 km
Broms: Oljebroms + skivbroms
Däck: 10 x 6.0/5.5 tum rak mönstrade vacuum däck
Netto vikt: 28 kg
Max. användarvikt: 105 kg
Sitthöjd: 55 cm
Hjulbas: 165 cm

OBS! Får ej framföras på allmän väg.

Beställ ditt exemplar av scootern hos Hemfint.se i dag.

Elscooter – 800W hittar du i Fatbike Elscooter.

14995 kr
Köp

Erbjudanden från deeloo.se

 • Sommarrea hos Multitriathlon

  Fynda Outdoor-produkter, vandringsskor, frystorkad mat, Trangiakök med mer… Just nu Sommarrea med upp till 40% rabatt hos MultiTriathlon.se Om […]

 • ToppHälsa + Idun Minerals

  Nu får du fem nummer av tidningen ToppHälsa samt avkopplande hudvårdsprodukter från IDUN Minerals by Agneta Sjödin för endast 199 kr. Tidningen […]

 • Testa I Form Digital Gratis

  Ett erbjudande från I Form – Just nu får du gratis tillgång till I Forms digitala universum i en hel månad. Testa en prenumeration på den […]

 • Kosttillskott till kampanjpris!

  Fynda kosttillskott! Protein, kreatin, gainers med mer… Här hittar du alla kosttillskott som just nu säljs till kampanjpris hos Sportgymbutiken. […]

Fatbike Elscooter

Scootrar som går på el är inte något nytt koncept. Men i dag då har en fyller en praktisk funktion i alla typer av transport är de mer relevanta än någonsin. De finns i mängder av olika modeller för olika ändamål. Allt från offroad-modeller som hanterar grov terräng till fällbara varianter som tar dig den sista biten från bussen till jobbet.

I havet olika typer av elscootrar så sticker fatbike-varianten ut ur mängden. Du kan inte ha missat dem, med sina stora hjul och breda däck.

Stabilt

En av de stora bristerna hos de små vanliga scootrarna är att de ofta har relativt små hjul. Små hjul är bra på vissa sätt, men de har också svårare att hantera ojämnheter och hål i marken och att ta sig i upp på trottoarer.

Hjulets tjocklek spelar även en roll för stabiliteten. Minns du hur vinglig din cykel var när du klev upp på den och började trampa innan du fått upp farten? När du sätter fart på hjulens rotation blir tvåhjulingen stabilare tack vare den gyroskopiska effekten. Effekten blir starkare då hjulen är stora och tunga och svagare när de är små och lätta.

De ser coola ut

Den kanske viktigaste och vanligaste anledningen till att man vill ha en elscooter med XXL-däck är designen. De ser helt enkelt så häftiga ut att man bara vill ha en. De feta däcken, den bekväma sadeln, den avslappnade körstilen väcker uppmärksamhet var du än åker.

Fatbikes

En cykel som lockar fram äventyraren i dig. En fat bike är rolig att äga. Den är lättcyklad och bekväm samtidigt som den ger dig möjligheten att åka i terräng som du vanligtvis inte cyklar i.

Cykeln är mångsidig och de breda däcken gör det möjligt att åka på de flesta underlag. Många fat bike-ägare använder sin cykel året om och låter den fungera som både mountainbike och som vanlig cykel man tar till jobbet eller skolan. Den fungerar utmärkt som pendlingscykel – speciellt på vintern då många av de cyklar med smala eller normaltjocka däck har svårt att ta sig fram.

Gå till avdelningen för Fatbikes »

Fatscooters

Är du på jakt efter en elscooter som är bekväm att köra och sticker ut mängden. Då kan definitivt en fatscooter vara något för dig. Med sitt höga styre och sköna sadel glider du runt som en kung. Det är dock inte bara den retroinspirerade designen som gör fatscootern till ett bra val av fordon. De breda däcken gör det möjligt att köra i de flesta typer av terräng. De feta hjulen har en stor kontaktyta med marken, vilket gör den stabil och säker att köra.

Gå till avdelningen för Fatscooters »

FatBikes.se

FatBikes.se är en sajt helt dedikerad till tvåhjulingar med feta däck. Här hittar du information om både cyklar och elscootrar.  Även om de två olika varianterna av skiljer sig en hel från varandra, både utseendemässigt och ur användarperspektiv, så är båda riktigt coola åkdon med häftiga vägegenskaper.