Köp Fatboy Chopper X-Pro online

Fatboy Chopper X-Pro

Fatscooter i chopperstil med stötdämpning både fram och bak

X-Pro Chopper är utrustad med ett portabelt litiumbatteri. Du kan enkelt ta med dig batteriet in och ladda när du är framme. Det portabla batteriet gör att du slipper oroa dig för både stöld och att du inte har kräm nog för din nästa utflykt. Räckvidden är upp till 40 km på en laddning vilket öppnar upp för en helt ny typ av resor. Batteriet på X-Pro Chopper ligger säkert i plattan under ”tanken”. Laddar gör du i ett vanligt vägguttag..

Den elektriska motorn av borstlös modell är driftsäker och i stort sett underhållsfri. X-Pro Chopper kommer med samma motoreffekt som sina syskon i Fatboy fatscooter-familjen. Den bakhjulsplacerade motorn på 2000 watt är både stark och uthållig. Till skillnad från många andra elscooters på marknaden så ser denna inte en backe som något problem. Inte ens när du utnyttjat den fulla lastkapaciteten på enorma 150 kg!

Däcken på denna Fatboy går i en något annan stil än övriga modeller i fatscooterfamiljen. Det sitter feta 12-tums fälgar både fram & bak. X-Pro Chopper har dock tagit lite mer inspiration från motorcykelvärlden och däcken är inte något undantag. Det breda bakdäcket flyter inte bara in rent utseendemässigt utan även på vägbanan och ger dig ett bra fäste. Däcken som är lite mer åt typen semi-slicks ger dig maximalt fäste även på blötare vägbanor.

Hastigheten du når upp i är max 45km/h samtidigt som räckvidden är imponerande +50 km. Likt sina småsyskon har även X-Pro Chopper två hastighetslägen. Det första ger dig en elscooter med glidarfart på ca 20 km/h, medan det andra är kvicka 40 km/h.

Vad vore en lång räckvidd och snabba hastigheter om du inte sitter skönt under tiden? Fatboy X-Pro Chopper har tagit det till en ny nivå när det kommer till denna fatscooter. Snyggt kromade fotpinnar och ett högt styre i monkeybar-stuk gör att sittställningen blir optimal. Sitsen är i modell större och rymmer även den bredaste rumpan. Dämpning finns både fram & bak. Baktill är den snyggt inbyggd i sitsen för extra skön körning.

Fatboy Chopper X-Pro Egenskaper

Stark LED-lampa fram & bak
2000W elmotor i bakhjulet
Max topphastighet 45km/h
Maxlast 150kg
Inbyggt uppladdningsbart batteri (Litium)
Laddningstid ca 8 timmar
Räckvidd upp till 40km
2 hastighetslägen som enkelt väljs från displayen
Skönt avslappnad stil
Skivbroms fram & bak
Stänkskärm fram & bak
Totalvikt för fatscootern ca 77kg
12″ Däck fram & bak
Stötdämpare fram & i sits

Fatboy Chopper X-Pro hittar du i Fatbike Elscooter.

16995 kr
Köp

Erbjudanden från deeloo.se

 • Oncourt – upp till 60% rabatt

  Nu är det rea hos OnCourt. Du får upp till 60% rabatt på storsäljare inom racketsport. Padelrackets och bollar från Bullpadel, Adidas, Stiga […]

 • 15% rabatt hos Nordic Padel

  Handla dina padelprodukter online! Rabattkoden nätrullare ger dig 15% rabatt på ordinarier priser hos Nordic Padel Om Nordic Padel Nordic Padel […]

 • Vinn en e-bike värd 10.000 kr

  Nu kan du vinna en e-bike elcykel – Att delta i tävlingen är gratis. Allt du behöver göra är att svara på några snabba frågor. Svara på […]

 • Prova Testoplus gratis

  Bygg muskler, få mer energi och öka lusten… Testoplus höjer testosteronnivån i kroppen på ett naturligt sätt. Nu kan du prova gratis – du […]

Fatbike Elscooter

Scootrar som går på el är inte något nytt koncept. Men i dag då har en fyller en praktisk funktion i alla typer av transport är de mer relevanta än någonsin. De finns i mängder av olika modeller för olika ändamål. Allt från offroad-modeller som hanterar grov terräng till fällbara varianter som tar dig den sista biten från bussen till jobbet.

I havet olika typer av elscootrar så sticker fatbike-varianten ut ur mängden. Du kan inte ha missat dem, med sina stora hjul och breda däck.

Stabilt

En av de stora bristerna hos de små vanliga scootrarna är att de ofta har relativt små hjul. Små hjul är bra på vissa sätt, men de har också svårare att hantera ojämnheter och hål i marken och att ta sig i upp på trottoarer.

Hjulets tjocklek spelar även en roll för stabiliteten. Minns du hur vinglig din cykel var när du klev upp på den och började trampa innan du fått upp farten? När du sätter fart på hjulens rotation blir tvåhjulingen stabilare tack vare den gyroskopiska effekten. Effekten blir starkare då hjulen är stora och tunga och svagare när de är små och lätta.

De ser coola ut

Den kanske viktigaste och vanligaste anledningen till att man vill ha en elscooter med XXL-däck är designen. De ser helt enkelt så häftiga ut att man bara vill ha en. De feta däcken, den bekväma sadeln, den avslappnade körstilen väcker uppmärksamhet var du än åker.

Fatbikes

En cykel som lockar fram äventyraren i dig. En fat bike är rolig att äga. Den är lättcyklad och bekväm samtidigt som den ger dig möjligheten att åka i terräng som du vanligtvis inte cyklar i.

Cykeln är mångsidig och de breda däcken gör det möjligt att åka på de flesta underlag. Många fat bike-ägare använder sin cykel året om och låter den fungera som både mountainbike och som vanlig cykel man tar till jobbet eller skolan. Den fungerar utmärkt som pendlingscykel – speciellt på vintern då många av de cyklar med smala eller normaltjocka däck har svårt att ta sig fram.

Gå till avdelningen för Fatbikes »

Fatscooters

Är du på jakt efter en elscooter som är bekväm att köra och sticker ut mängden. Då kan definitivt en fatscooter vara något för dig. Med sitt höga styre och sköna sadel glider du runt som en kung. Det är dock inte bara den retroinspirerade designen som gör fatscootern till ett bra val av fordon. De breda däcken gör det möjligt att köra i de flesta typer av terräng. De feta hjulen har en stor kontaktyta med marken, vilket gör den stabil och säker att köra.

Gå till avdelningen för Fatscooters »

FatBikes.se

FatBikes.se är en sajt helt dedikerad till tvåhjulingar med feta däck. Här hittar du information om både cyklar och elscootrar.  Även om de två olika varianterna av skiljer sig en hel från varandra, både utseendemässigt och ur användarperspektiv, så är båda riktigt coola åkdon med häftiga vägegenskaper.