Köp X-PRO Fatboy 1500W online

X-PRO Fatboy 1500W

Den en-sitsiga varianten av den populära Harleyscootern X-PRO FATBOY.

Fatboy har blivit en generell term för just alla dessa elscooters som blir allt vanligare på marknaden. Du färdas bekvämt i sadeln på vår FATBOY och du kan med enkelhet hantera fordonet då det är extremt lättkört. Du manövrerar bekvämt fordonet med hjälp av gashandtaget och väl doserade bromsar.

De stora däcken har en imponerande dimension. 225/55–8 är en däcksstorlek värdig en personbil och kommer väcka uppmärksamhet var du än befinner dig.

Harleyscootern har ett högre styre som ger en bekväm och rak sittställning där du har översikt över trafiken samtidigt som du bekvämt kan färdas på många strandpromenader utan att tröttna i armar och ryggslut.

Motorn är som sagt en kraftig 1000 wattare med 60 volt. Med den tar du dig an motvind och backar utan problem. Kraften i motorn är tillräcklig för att hålla en jämn fart även på mer utamanande vägunderlag. Motorn är borstlös och avger väldigt lite ljud och värme. Batteriet laddar från tomt till fullt på cirka sex timmar.

Fatboy är utrustad med reflex, signalhorn och ett nedfällbart stöd som håller fordonet upprätt vid parkering. Högt monterad på styrhuvudet finner du en ledbelysning av senaste typ och i klassisk retroinspirerad look. Bromsarna är väl tilltagna och ventilerade hydrauliska/mekaniska skivbromsar som sitter både fram och bak. De ger en optimal bromssträcka även när det råder kallt och vått väglag. I torrt väglag är bromssträckan från 20 km/h endast korta 4 meter.

Harleyscooter X-PRO Fatboy 1500W finns i två färger: Svart och Röd

Tekniska Specifikationer

Yttre mått (längd, bredd, höjd): 1800*1200*1410 mm
Hjulbas: 1300 mm
Markfrigång: 80 mm
Fordonsvikt: 60 kg
Batterityp: Litium
Lastkapacitet: 120 kg
Högsta hastighet: 40 km/h
Motormodell: Integrerad borslösmotor
Motortyp: Borstlös DC
Effekt: 1,5 kW
Starttyp: Elektrisk
Tändning: Elektrisk
Batterikapacitet: 12Ah
Laddtid: ~ 6 h
Laddcykler: +300
Körsträcka: ~ 4 mil per laddning
Koppling: Direktdrift
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck framhjul: 0.8 bar
Lufttryck bakhjul: 0.8 bar
Fälg: 8″

X-PRO Fatboy 1500W hittar du i Fatbike Elscooter.

11995 kr
Köp

Erbjudanden från deeloo.se

  • Oncourt – upp till 60% rabatt

    Nu är det rea hos OnCourt. Du får upp till 60% rabatt på storsäljare inom racketsport. Padelrackets och bollar från Bullpadel, Adidas, Stiga […]

  • Vinn en e-bike värd 10.000 kr

    Nu kan du vinna en e-bike elcykel – Att delta i tävlingen är gratis. Allt du behöver göra är att svara på några snabba frågor. Svara på […]

  • Prova Testoplus gratis

    Bygg muskler, få mer energi och öka lusten… Testoplus höjer testosteronnivån i kroppen på ett naturligt sätt. Nu kan du prova gratis – du […]

Fatbike Elscooter

Scootrar som går på el är inte något nytt koncept. Men i dag då har en fyller en praktisk funktion i alla typer av transport är de mer relevanta än någonsin. De finns i mängder av olika modeller för olika ändamål. Allt från offroad-modeller som hanterar grov terräng till fällbara varianter som tar dig den sista biten från bussen till jobbet.

I havet olika typer av elscootrar så sticker fatbike-varianten ut ur mängden. Du kan inte ha missat dem, med sina stora hjul och breda däck.

Stabilt

En av de stora bristerna hos de små vanliga scootrarna är att de ofta har relativt små hjul. Små hjul är bra på vissa sätt, men de har också svårare att hantera ojämnheter och hål i marken och att ta sig i upp på trottoarer.

Hjulets tjocklek spelar även en roll för stabiliteten. Minns du hur vinglig din cykel var när du klev upp på den och började trampa innan du fått upp farten? När du sätter fart på hjulens rotation blir tvåhjulingen stabilare tack vare den gyroskopiska effekten. Effekten blir starkare då hjulen är stora och tunga och svagare när de är små och lätta.

De ser coola ut

Den kanske viktigaste och vanligaste anledningen till att man vill ha en elscooter med XXL-däck är designen. De ser helt enkelt så häftiga ut att man bara vill ha en. De feta däcken, den bekväma sadeln, den avslappnade körstilen väcker uppmärksamhet var du än åker.

Fatbikes

En cykel som lockar fram äventyraren i dig. En fat bike är rolig att äga. Den är lättcyklad och bekväm samtidigt som den ger dig möjligheten att åka i terräng som du vanligtvis inte cyklar i.

Cykeln är mångsidig och de breda däcken gör det möjligt att åka på de flesta underlag. Många fat bike-ägare använder sin cykel året om och låter den fungera som både mountainbike och som vanlig cykel man tar till jobbet eller skolan. Den fungerar utmärkt som pendlingscykel – speciellt på vintern då många av de cyklar med smala eller normaltjocka däck har svårt att ta sig fram.

Gå till avdelningen för Fatbikes »

Fatscooters

Är du på jakt efter en elscooter som är bekväm att köra och sticker ut mängden. Då kan definitivt en fatscooter vara något för dig. Med sitt höga styre och sköna sadel glider du runt som en kung. Det är dock inte bara den retroinspirerade designen som gör fatscootern till ett bra val av fordon. De breda däcken gör det möjligt att köra i de flesta typer av terräng. De feta hjulen har en stor kontaktyta med marken, vilket gör den stabil och säker att köra.

Gå till avdelningen för Fatscooters »

FatBikes.se

FatBikes.se är en sajt helt dedikerad till tvåhjulingar med feta däck. Här hittar du information om både cyklar och elscootrar.  Även om de två olika varianterna av skiljer sig en hel från varandra, både utseendemässigt och ur användarperspektiv, så är båda riktigt coola åkdon med häftiga vägegenskaper.