Köp Elscooter – 800W online

Elscooter – 800W

Liten med mindre hjul, därför häftig och ovanlig. Perfekt för lite äldre personer… Så beskriver en av hemfints recensenter denna 800W elscooter.

Detta är en mindre elscooter med ”fatbike-design”. Den väger endast 28 kg och klarar av personer med en vikt upp till 85 kg. Maxhastigheten är 32 km/h och en full laddad scooter tar dig ca 30 km.

Den är utrustad med en motor på 800W som drivs av ett 48V 10AH Li batteri som tar ca 4 timmar att ladda.

Oljebroms och skivbroms. Däckdimensionen är 10×6.0/5.5 tum.

Elscooter – 800W hittar du i Fatbike Elscooter.

7495.00 kr
Köp

Erbjudanden från deeloo.se

 • Shopping4net Sommarrea

  Missa inte Shopping4nets stora sommarrea – Du får upp till 50% rabatt på mängder av produkter för hela familjen. Shopping4net Shopping4net är […]

 • Bodylab Summersale – Upp till 40% rabatt

  Kampanjpriser på Summer workout gear hos BodyLab. Nu kan du handla SUP bräda, kettlebells, pump set, viktvästar med mer – med upp till 40% […]

 • ToppHälsa + L´Occitane duscholja

  Nu får du fem nummer av tidningen ToppHälsa, duscholja från L´Occitane, en upphängningsbar necessär samt en hamam-handduk för endast 199 kr. […]

 • I Form + Träningspaket

  Just nu får du fyra nummer av I FORM samt ett hemmaträningspaket för endast 149 kr. Tidningen I Form I FORM – Skandinaviens största […]

Fatbike Elscooter

Scootrar som går på el är inte något nytt koncept. Men i dag då har en fyller en praktisk funktion i alla typer av transport är de mer relevanta än någonsin. De finns i mängder av olika modeller för olika ändamål. Allt från offroad-modeller som hanterar grov terräng till fällbara varianter som tar dig den sista biten från bussen till jobbet.

I havet olika typer av elscootrar så sticker fatbike-varianten ut ur mängden. Du kan inte ha missat dem, med sina stora hjul och breda däck.

Stabilt

En av de stora bristerna hos de små vanliga scootrarna är att de ofta har relativt små hjul. Små hjul är bra på vissa sätt, men de har också svårare att hantera ojämnheter och hål i marken och att ta sig i upp på trottoarer.

Hjulets tjocklek spelar även en roll för stabiliteten. Minns du hur vinglig din cykel var när du klev upp på den och började trampa innan du fått upp farten? När du sätter fart på hjulens rotation blir tvåhjulingen stabilare tack vare den gyroskopiska effekten. Effekten blir starkare då hjulen är stora och tunga och svagare när de är små och lätta.

De ser coola ut

Den kanske viktigaste och vanligaste anledningen till att man vill ha en elscooter med XXL-däck är designen. De ser helt enkelt så häftiga ut att man bara vill ha en. De feta däcken, den bekväma sadeln, den avslappnade körstilen väcker uppmärksamhet var du än åker.

Fatbikes

En cykel som lockar fram äventyraren i dig. En fat bike är rolig att äga. Den är lättcyklad och bekväm samtidigt som den ger dig möjligheten att åka i terräng som du vanligtvis inte cyklar i.

Cykeln är mångsidig och de breda däcken gör det möjligt att åka på de flesta underlag. Många fat bike-ägare använder sin cykel året om och låter den fungera som både mountainbike och som vanlig cykel man tar till jobbet eller skolan. Den fungerar utmärkt som pendlingscykel – speciellt på vintern då många av de cyklar med smala eller normaltjocka däck har svårt att ta sig fram.

Gå till avdelningen för Fatbikes »

Fatscooters

Är du på jakt efter en elscooter som är bekväm att köra och sticker ut mängden. Då kan definitivt en fatscooter vara något för dig. Med sitt höga styre och sköna sadel glider du runt som en kung. Det är dock inte bara den retroinspirerade designen som gör fatscootern till ett bra val av fordon. De breda däcken gör det möjligt att köra i de flesta typer av terräng. De feta hjulen har en stor kontaktyta med marken, vilket gör den stabil och säker att köra.

Gå till avdelningen för Fatscooters »

FatBikes.se

FatBikes.se är en sajt helt dedikerad till tvåhjulingar med feta däck. Här hittar du information om både cyklar och elscootrar.  Även om de två olika varianterna av skiljer sig en hel från varandra, både utseendemässigt och ur användarperspektiv, så är båda riktigt coola åkdon med häftiga vägegenskaper.