Köp Scogo C2 Plus 2000 W 45 km/h Klass 1 online

Scogo C2 Plus 2000 W 45 km/h Klass 1

• Elmoped klass 1 45 km/h
• 2000 W underhållsfri motor
• Upp till 65 km räckvidd
• Fjädring fram och bak
• Skivbroms fram och bak
• Portabelt litiumbatteri
• Finns i två färger – vit och svart

Får vi presentera Scogo C2, en modern och kraftfull elscooter som är godkänd som moped klass 1. Denna pålitliga fatbike är utformad för en enkel och behaglig åktur, så att du kan ta dig fram med stil och uppleva sann frihet. Till skillnad från traditionella skotrar har Scogo C2 inga växlar eller besvärliga reglage, vilket gör den otroligt användarvänlig. Dessutom kan dess avtagbara batteri laddas var som helst, vilket garanterar bekvämlighet för förare. Med sitt fullfjädringssystem erbjuder Scogo C2 exceptionell stabilitet och enkel körning i olika terränger som skogsstigar, sand, grus, kullerstenar eller asfalt. Fatbiken är utrustad med breda hjul och låg sitthöjd, vilket ger utmärkta köregenskaper och garanterar en spännande åktur varje gång.

Scogo C2 fatbike drivs av en 2000W motor, vilket garanterar en stark och smidig körning. Denna underhållsfria motor drivs av ett 60-voltssystem, vilket gör att den elektriska scootern kan nå en imponerande topphastighet på 45 km/h. Oavsett terräng kan Scogo C2 fatbike enkelt erövra den. Den kraftfulla motorn kan utan ansträngning dra två personer uppför en backe och visar sin enorma styrka. Upplev den spännande kraften hos Scogo C2 fatbike idag!

Låt inte avstånden hindra dina äventyr! Med en anmärkningsvärd räckvidd på upp till 65 km gör fatbiken att du enkelt kan ta dig fram i alla terränger. Med det löstagbara batteriet kan du ladda det bekvämt i ett enda uttag, vilket garanterar oavbruten glädje. Ta helt enkelt loss batteriet och ta med det till närmaste uttag för en snabb laddning. Denna flexibilitet gör den otroligt bekväm, kostnadseffektiv och anpassningsbar för alla dina behov.

Fatbiken är dessutom lämplig för allmän väg och kräver ett minimum av AM-körkort och registrering (klass 1). Säkerheten är av största vikt, så kom alltid ihåg att bära hjälm när du ger dig ut på dina spännande fatbike-resor.

Scogo C2 är en anmärkningsvärd fatbike med en prestandafylld design som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet när du ger dig ut på vägarna. Denna fatbike är tillverkad med mångsidighet i åtanke och är konstruerad för att erövra alla terränger samtidigt som säkerheten prioriteras. Utrustad med luftade skivbromsar både fram och bak, en generös markfrigång och kristallklara speglar för oklanderlig sikt över trafiken bakom dig.

Scogo C2 Plus Egenskaper

Mått: 1900 x 800 x 1200 mm
Vikt: 70 kg
Hastighet: 45 km/h
Motor: 60 V 2000 W underhållsfri
Batteri: Litiumbatteri, 60 V 20 Ah (1,2 kWh)
Batteri vikt: 6,5 kg
Driftsområde: 65 km
Laddningstid: 5 – 7 timmar
Lastkapacitet: 200 kg
Däckstorlek: 25/40-10″

Scogo C2 Plus 2000 W 45 km/h Klass 1 hittar du i Fatbike Elscooter.

9995 kr
Köp

Erbjudanden från deeloo.se

  • Oncourt – upp till 60% rabatt

    Nu är det rea hos OnCourt. Du får upp till 60% rabatt på storsäljare inom racketsport. Padelrackets och bollar från Bullpadel, Adidas, Stiga […]

  • Vinn en e-bike värd 10.000 kr

    Nu kan du vinna en e-bike elcykel – Att delta i tävlingen är gratis. Allt du behöver göra är att svara på några snabba frågor. Svara på […]

  • Prova Testoplus gratis

    Bygg muskler, få mer energi och öka lusten… Testoplus höjer testosteronnivån i kroppen på ett naturligt sätt. Nu kan du prova gratis – du […]

Fatbike Elscooter

Scootrar som går på el är inte något nytt koncept. Men i dag då har en fyller en praktisk funktion i alla typer av transport är de mer relevanta än någonsin. De finns i mängder av olika modeller för olika ändamål. Allt från offroad-modeller som hanterar grov terräng till fällbara varianter som tar dig den sista biten från bussen till jobbet.

I havet olika typer av elscootrar så sticker fatbike-varianten ut ur mängden. Du kan inte ha missat dem, med sina stora hjul och breda däck.

Stabilt

En av de stora bristerna hos de små vanliga scootrarna är att de ofta har relativt små hjul. Små hjul är bra på vissa sätt, men de har också svårare att hantera ojämnheter och hål i marken och att ta sig i upp på trottoarer.

Hjulets tjocklek spelar även en roll för stabiliteten. Minns du hur vinglig din cykel var när du klev upp på den och började trampa innan du fått upp farten? När du sätter fart på hjulens rotation blir tvåhjulingen stabilare tack vare den gyroskopiska effekten. Effekten blir starkare då hjulen är stora och tunga och svagare när de är små och lätta.

De ser coola ut

Den kanske viktigaste och vanligaste anledningen till att man vill ha en elscooter med XXL-däck är designen. De ser helt enkelt så häftiga ut att man bara vill ha en. De feta däcken, den bekväma sadeln, den avslappnade körstilen väcker uppmärksamhet var du än åker.

Fatbikes

En cykel som lockar fram äventyraren i dig. En fat bike är rolig att äga. Den är lättcyklad och bekväm samtidigt som den ger dig möjligheten att åka i terräng som du vanligtvis inte cyklar i.

Cykeln är mångsidig och de breda däcken gör det möjligt att åka på de flesta underlag. Många fat bike-ägare använder sin cykel året om och låter den fungera som både mountainbike och som vanlig cykel man tar till jobbet eller skolan. Den fungerar utmärkt som pendlingscykel – speciellt på vintern då många av de cyklar med smala eller normaltjocka däck har svårt att ta sig fram.

Gå till avdelningen för Fatbikes »

Fatscooters

Är du på jakt efter en elscooter som är bekväm att köra och sticker ut mängden. Då kan definitivt en fatscooter vara något för dig. Med sitt höga styre och sköna sadel glider du runt som en kung. Det är dock inte bara den retroinspirerade designen som gör fatscootern till ett bra val av fordon. De breda däcken gör det möjligt att köra i de flesta typer av terräng. De feta hjulen har en stor kontaktyta med marken, vilket gör den stabil och säker att köra.

Gå till avdelningen för Fatscooters »

FatBikes.se

FatBikes.se är en sajt helt dedikerad till tvåhjulingar med feta däck. Här hittar du information om både cyklar och elscootrar.  Även om de två olika varianterna av skiljer sig en hel från varandra, både utseendemässigt och ur användarperspektiv, så är båda riktigt coola åkdon med häftiga vägegenskaper.