Köp Scogo C2 Plus 1000W 25km/h online

Scogo C2 Plus 1000W 25km/h

• 1000 W underhållsfri motor
• Upp till 65 km räckvidd
• Skivbroms fram och bak
• Portabelt litiumbatteri
• Finns i två färger – vit och svart

Vi presenterar SCOGO C2, kanske det mest tilltalande elfordonet någonsin! Denna revolutionerande fatbike/fatscooter erbjuder ett banbrytande alternativ för personlig mobilitet. Med sin miljövänliga design kan du köra grönt och nästan ljudlöst, utan några utsläpp. Oavsett om du kör på skogsstigar, sand, grus, kullersten eller asfalt förblir detta mångsidiga fordon stabilt och lättkört. Det är dags att ta över gatorna med attityd!

Att köra SCOGO C2 är inte bara enkelt utan också otroligt roligt. Med sin högkvalitativa navmotor som arbetar nästan ljudlöst och släpper ut noll emissioner, kommer du att köra riktigt grönt i hastigheter på upp till 25 km/h. Dessutom kan du njuta av en imponerande räckvidd på upp till 65 km på en enda laddning.

Upplev oöverträffad komfort och tillförlitlighet med SCOGO C2 när du tar dig dit ditt hjärta önskar. Även i ojämn terräng garanterar detta fordon en smidig och stabil resa. Säg adjö till begränsningar och omfamna en ny era av personlig mobilitet med SCOGO C2 fatbike/fatscooter.

1000W kraftfull motor
Scogo C2 kommer utrustad med en 60 Volts 1000 Watt motor som dessutom är helt underhållsfri. Ta dig smidigt fram på elskotern som har en topphastighet på 25 km/h. Ingen terräng är för tuff för Scogo C2 att ta sig fram på. Stark nog att dra två personer i uppförsbackar. Känn kraften från motorn redan idag!

Löstagbart batteri
Låt inte avståndet hindra dig! Trots en räckvidd på hela 65 km har du möjlighet att ladda ditt batteri i ett enkelt uttag för att sedan kunna fortsätta köra vidare. Då batteriet är löstagbart kan du ta det med dig till närmaste uttag och ladda batteriet väl där. Smidigt, billigt och flexibelt.

Oslagbar design
Scogo C2 är en imponerande elskoter utfärdad i en prestandafylld design som definitivt kommer väcka uppmärksamhet när du tar dig fram på vägarna. Skapat för att köra i alla terränger med säkerhet i åtanke. Utrustad med luftade skivbromsar samt fjädring både fram och bak.

Passar för alla
25 km/h-modellen får inte framföras på allmän väg. Den kan däremot köras av vem som helst oavsett ålder enbart under ordnade former och på privat område enligt gällande regler.

Beställ din Scogo C2 idag för att få en upplevelse olikt någon annan. Ge dig ut med vänner och se fram emot alla härliga färder du kommer göra i din Scogo C2!

Scogo C2 Plus Egenskaper

Mått: 1900 x 800 x 1200 mm
Vikt: 70 kg
Hastighet: 25 km/h
Motor: 60 V 1000 W underhållsfri
Batteri: Litiumbatteri, 60 V 20 Ah (1,2 kWh)
Batteri vikt: 6,5 kg
Driftsområde: 65 km
Laddningstid: 5 – 7 timmar
Lastkapacitet: 200 kg
Däckstorlek: 25/40-10″

Scogo C2 Plus 1000W 25km/h hittar du i Fatbike Elscooter.

9995 kr
Köp

Erbjudanden från deeloo.se

  • Oncourt – upp till 60% rabatt

    Nu är det rea hos OnCourt. Du får upp till 60% rabatt på storsäljare inom racketsport. Padelrackets och bollar från Bullpadel, Adidas, Stiga […]

  • Vinn en e-bike värd 10.000 kr

    Nu kan du vinna en e-bike elcykel – Att delta i tävlingen är gratis. Allt du behöver göra är att svara på några snabba frågor. Svara på […]

  • Prova Testoplus gratis

    Bygg muskler, få mer energi och öka lusten… Testoplus höjer testosteronnivån i kroppen på ett naturligt sätt. Nu kan du prova gratis – du […]

Fatbike Elscooter

Scootrar som går på el är inte något nytt koncept. Men i dag då har en fyller en praktisk funktion i alla typer av transport är de mer relevanta än någonsin. De finns i mängder av olika modeller för olika ändamål. Allt från offroad-modeller som hanterar grov terräng till fällbara varianter som tar dig den sista biten från bussen till jobbet.

I havet olika typer av elscootrar så sticker fatbike-varianten ut ur mängden. Du kan inte ha missat dem, med sina stora hjul och breda däck.

Stabilt

En av de stora bristerna hos de små vanliga scootrarna är att de ofta har relativt små hjul. Små hjul är bra på vissa sätt, men de har också svårare att hantera ojämnheter och hål i marken och att ta sig i upp på trottoarer.

Hjulets tjocklek spelar även en roll för stabiliteten. Minns du hur vinglig din cykel var när du klev upp på den och började trampa innan du fått upp farten? När du sätter fart på hjulens rotation blir tvåhjulingen stabilare tack vare den gyroskopiska effekten. Effekten blir starkare då hjulen är stora och tunga och svagare när de är små och lätta.

De ser coola ut

Den kanske viktigaste och vanligaste anledningen till att man vill ha en elscooter med XXL-däck är designen. De ser helt enkelt så häftiga ut att man bara vill ha en. De feta däcken, den bekväma sadeln, den avslappnade körstilen väcker uppmärksamhet var du än åker.

Fatbikes

En cykel som lockar fram äventyraren i dig. En fat bike är rolig att äga. Den är lättcyklad och bekväm samtidigt som den ger dig möjligheten att åka i terräng som du vanligtvis inte cyklar i.

Cykeln är mångsidig och de breda däcken gör det möjligt att åka på de flesta underlag. Många fat bike-ägare använder sin cykel året om och låter den fungera som både mountainbike och som vanlig cykel man tar till jobbet eller skolan. Den fungerar utmärkt som pendlingscykel – speciellt på vintern då många av de cyklar med smala eller normaltjocka däck har svårt att ta sig fram.

Gå till avdelningen för Fatbikes »

Fatscooters

Är du på jakt efter en elscooter som är bekväm att köra och sticker ut mängden. Då kan definitivt en fatscooter vara något för dig. Med sitt höga styre och sköna sadel glider du runt som en kung. Det är dock inte bara den retroinspirerade designen som gör fatscootern till ett bra val av fordon. De breda däcken gör det möjligt att köra i de flesta typer av terräng. De feta hjulen har en stor kontaktyta med marken, vilket gör den stabil och säker att köra.

Gå till avdelningen för Fatscooters »

FatBikes.se

FatBikes.se är en sajt helt dedikerad till tvåhjulingar med feta däck. Här hittar du information om både cyklar och elscootrar.  Även om de två olika varianterna av skiljer sig en hel från varandra, både utseendemässigt och ur användarperspektiv, så är båda riktigt coola åkdon med häftiga vägegenskaper.